Divadelní dobrodružství v Turecku – výměna mládeže

Spojením různých pohledů a životních příběhů otevíráme dveře k většímu porozumění a toleranci. Přidej se k nám a pojď společně tvořit inkluzivnější a otevřenější svět pomocí divadla a příběhů. 

Co je to Erasmus+ výměna mládeže a komu je určená

Jedná se o výměnu mládeže pod programem Erasmus+ od Evropské unie. Představit si to můžeš opravdu jako tábor, kde se v přátelské skupině naučíš něco nového, poznáš nové lidi z jiných států, užiješ si nějakou zábavu a pojedeš domů jako nový člověk. Každý den projektu má strukturovaný program. Den, co den zažiješ něco nového, poznáš kousek sebe, zúčastníš se zajímavých workshopů a angličtina pro tebe už nebude noční můra (potvrzuje 10 z 10 účastníků).

Story By Theatre

Tento projekt se zaměřuje na integraci, inkluzi a toleranci. Organizátoři přicházejí s projektem, který spojuje mladé lidi z celé Evropy, zejména ty, kteří čelí útlaku a diskriminaci. Cílem je poskytnout jim příležitost sdílet své příběhy a otevřít ostatním oči k výzvám, které musí překonávat. Společně budete bojovat proti stereotypům, rasismu a všem formám předsudků a to vše díky příběhům a  divadlu.

Důležité informace

🌍 Místo: Diyarbakir, Turkey 

📅 Datum: 15. 10. – 23. 10. 2024
🚌 Doprava: Hrazena do 395 EUR.
🏠 Ubytování, strava (snídaně, oběd) a program je hrazen.

Více informací se dozvíš v infopacku.

Koho hledáme

2 ÚČASTNÍKY – nyní pouze kluky kvůli genderovému vyvážení skupiny,

kteří jsou ve věku 17 – 30 let (včetně) a mají trvalý nebo přechodný pobyt na území ČR. Uvítáme jak přihlášky od naprostých nováčků v Erasmus+, kteří teprve sbírají odvahu se zúčastnit mezinárodních projektů nebo ty, kteří si díky projektu chtějí rozšířit obzory v dané problematice. Pokud si v angličtině nevěříš, nevěš hlavu! Věříme, že díky zbytku českého týmu se i tak dokážeš aktivně do projektu zapojit.

 

K čemu se zavážeš

Přihláška je závazná, pokud nám ji vyplníš a budeš vybrán/a, 100% počítáme s tvojí účastí. Je nezbytné zaplatit účastnický poplatek 1000 Kč naší organizaci Mladiinfo ČR (pokyny emailem). Před projektem si společně s ostatními účastníky uděláme informační online hovor, na začátku září.

Bydlíš na malém městě či vesnici, kde je málo příležitostí ve vzdělávání a na pracovním trhu? Jsi ochuzený/á o šanci zkusit pracovat v mezinárodním prostředí kvůli složité situaci? Neboj se nám o tom do přihlášky zmínit, rádi tě upřednostníme.

Od všech účastníků se očekává aktivní přístup a chuť naučit se něco nového.

Jak se přihlásit na výměnu mládeže

Tato výměna mládeže v Turecku vyžaduje přihlašování přes tento formulář. Termín vyplnění je do 21. 8. 2024 nebo do naplnění týmu. Přihlášku vyplň v anglickém jazyce. Vyplněním přihlášky dáváš Mladiinfo ČR, z.s. a hostitelské organizaci souhlas ke zpracování svých osobních údajů.
V případě dotazů můžeš psát na eliska.nemcova@mladiinfo.cz .

Tuto výměnu mládeže organizuje místní nevládní organizace a je podpořena programem Erasmus+.

Projekt byl financován programem Erasmus+.