Organizace Malkara Municipality hledá dva dobrovolníky na šestiměsíční EVS projekt. Organizace sídlí v severozápadní části Turecka, přesněji v oblasti Východní Thrákie. Jestliže vás baví výtvarné umění, divadlo nebo vzdělávání, neváhejte se přihlásit!

Co je Evropská dobrovolná služba?

Evropská dobrovolná služba (EVS) je jedinečnou příležitostí pro všechny od 18 do 30 let, kteří chtějí strávit několik měsíců smysluplnou prací v zahraničí. Dobrovolníkům je během jejich pobytu zajištěno ubytování, strava a pojištění, dostávají kapesné a jsou jim proplaceny cestovní náklady. Dobrovolníci obdrží měsíčně kapesné ve výši 80 Eur a 170 Eur na stravu.

Informace o projektu

Místo: MalkaraTekirdağ Province
Organizace: Malkara Municipality
Délka projektu: šest měsíců (08/2017 – 03/2018)

Profil dobrovolníka

Ambiciózní a motivovaní jedinci, kteří by rádi sdíleli své znalosti a dovednosti. Důležitá je také ochota a nadšení pracovat v týmu. Klíčový je zájem o výtvarné umění.

Profil organizace

Mezi klíčové aktivity organizace patří: místní rozvoj, podpora spolupráce a aktivit dětí, žen, seniorů a handicapovaných.

Náplň projektu

Dobrovolnická práce se bude odehrávat v kanceláři, ale především v ateliérech, které slouží k různým workshopům a kurzům, kterými jsou hudba, malování, šití, balet, vzdělávací kurzy, jazykové kurzy, logické hry, šachy, navrhování šperků a divadlo. Dobrovolníci se budou podílet na chodu těchto workshopů a dostanou plnou podporu k otevření dalšího kurzu, který mohou sami vést. Navíc budou plánovat události pro děti, mládež a ženy za pomocí zkušených pedagogů. Dobrovolníci pracují 5 dní v týdnu, 6 hodin denně.
Účastníky si vybírá sama přijímací organizace.

Kde získat víc informací a jak se přihlásit?

Pro detailní infopack pište na adresu kancelar@mladiinfo.cz. Pokud vás nabídka zaujme, na stejnou adresu zašlete i motivační dopis a životopis v angličtině. Životopisy a motivační dopisy zasílejte do 06. 08. 2017.

Zdroj: Malkara Municipality